Skip to main content

TIME 4 YOU
Netwerkmoment

Vrijdag 15 maart ’24
in Oostkamp (nabij Brugge)
van 13.30 uur tot 17 uur

  • Kom je als hulpverlener te weinig toe aan jezelf?
  • Voel je minder energie voor het werk dat je eerder met veel goesting deed?
  • Verlang je naar verandering en wil je de volgende stap zetten?
  • En lijkt het jou superfijn om tijd hiervoor vrij te maken met collega’s?
Ja, dat wil ik

Ik nodig je graag uit op dit buiten-gewoon netwerkmoment waar het niet gaat over het uitwisselen van visitekaartjes of een nieuwe contactpersoon op je mailinglijst.

Integendeel.

Na de verwelkoming gaan we op zoek naar wat ons drijft, waarom we doen wat we doen en waarom passie en gedrevenheid zo belangrijk is om te kunnen blijven doen, wat we graag doen.

Hoe gaan we dit doen?

Na een korte introductie neem ik jullie mee in de natuur of bij de paarden en gaan we op zoek naar welke figuren er nu een rol spelen in jouw verhaal. Wie neemt de hoofdrol op zich? Wie de bijrol? Waar speelt dit verhaal zich grotendeels af en wat zou je veranderen als je zelf dit verhaal zou schrijven. Wie zou dan de hoofdrol krijgen? Wie zou je liever op de achtergrond plaatsen en welke heldenrol zou jij willen opnemen?

Een aantal vragen die je helpen om het eventjes vanop een afstand te bekijken, te luisteren naar collega’s en geïnspireerd verder te schrijven aan je eigen verhaal. Of wie weet … schrijven we samen een nieuw verhaal.

Ja, ik schrijf mee

Owning your story and loving ourselves through that process is the bravest thing that we will ever do.

Brene Brown

Tijdens deze namiddag maak je al doende kennis met de SEEN Keystones van ARCH.

Arena’s for Change is een professioneel netwerk dat training en ondersteuning biedt aan therapeuten, coaches en docenten die de kracht van verhalen toepassen in sessies waarin paarden, dieren en natuur centraal staan.
> arenas for change

Praktisch

WANNEER?
Vrijdag 15 maart ’24 van 13.30 tot 17.00 u

 

WAAR?
De namiddag start en eindigt in
Zaal Zuidleie, V. Hennemanstraat 10, 8020 Oostkamp.

Gedurende de namiddag gaan we ook wandelen langs het kanaal en brengen we een bezoek aan de paarden waarmee ik samenwerk op het Young Horses vzw terrein langs de Oedelemsestraat.

Buitenkledij en stapschoenen zijn dus best wel aan te raden.

PRIJS? 
€ 25,00

Ja, ik schrijf mee

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt?
Mail me gerust op info@equimare.org

Tot dan!

Marianne Depestel

Hallo, ik ben Marianne. Ik geloof in een wereld waarin alles en iedereen zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Een wereld waarin zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en zorg voor de aarde centraal staat.

Elke dag opnieuw kiezen 1000-den zorg- en welzijnsprofessionals er voor om, soms tegen beter weten in, het beste uit zichzelf te halen en anderen verder op weg te helpen en zo een belangrijke tegenmacht te vormen voor het onevenwicht in onze samenleving. En ja, het vraagt veel energie om elke dag met enthousiasme er helemaal te zijn voor anderen.

Met TIME 4 YOU wil ik zorg- en welzijnsprofessionals de ruimte bieden om tijd te nemen voor zichzelf, stil te staan bij wat belangrijk is voor hen en al doende kansen creëren om met meer (zelf)vertrouwen datgene te doen waarin ze het verschil kunnen maken.

Als coach en groepsfacilitator breng ik, naast mijn eigen ervaring in de sector, de spiegelende kracht van paarden in en laat ik je kennismaken met de dragende kracht van het natuurlijke ritme van de 4 seizoenen.