Skip to main content

Voor professionals uit de zorg- en welzijnssector die voelen dat ze zichzelf aan het voorbij lopen zijn

Wanneer de zorg voor anderen, zelfzorg in de weg staat

Dan helpt het je,
om bewust tijd te maken voor jezelf.

Vertel me meer

Zorgen voor anderen en voluit voor hen opkomen,

dat gaat je best wel goed af maar goed voor jezelf zorgen? Dat is wat moeilijker en gaat niet vanzelf. Langzaam maar zeker eist dit zijn tol:

  • Je raakt oververmoeid, wordt prikkelbaarder en lichamelijke klachten door stress liggen op de loer. Dit kan je voorkomen door regelmatiger tijd te nemen voor jezelf.
  • Je hebt het wellicht al regelmatig geprobeerd, het zelfs al in je agenda geschreven maar toch… Je voelt je er op het laatste moment toch wat schuldig over en plant dan toch nog dat extra gesprek in, of je vindt het helemaal niet erg om eventjes bij te springen voor een collega en wat langer te blijven, ook al had je deze namiddag voor jezelf vrij genomen.

Het is nu tijd om je natuurlijke flow te ontdekken!

Ben jij eraan toe om volle aandacht aan jezelf te geven en weer te voelen wat jouw drive vormt?

Kom dan naar de

‘TIME 4 YOU’ Herbronningsdag

ZATERDAG 1 JULI ’23 van 10u tot 17u
Equi Mare terrein in Oostkamp (nabij brugge)

Dit is iets voor mij

Tijdens deze TIME 4 YOU dag

  • leer je hoe je met kleine natuuroefeningen uit je hoofd in je lijf kan zakken en hierdoor de ‘vele stemmetjes’ of ‘to do’s’ in je hoofd wat meer naar de achtergrond kan laten verdwijnen, zodat er meer ruimte ontstaat voor de rustige stem van het Eigen Wijze Zelf, die weet wat voor jou belangrijk is.
  • ondervind je, door het contact met paarden, aan de lijve hoe je vanuit ontspanning in interactie kan gaan, zonder jezelf hierin te verliezen. Je ervaart wat voor jou wel en niet comfortabel is en hoe je hierin grenzen kan stellen.
  • leer je hoe de energie van de 4 seizoenen je kan helpen om goed zorg te dragen voor jezelf, zoals aanvaarden dat de rust van de winter nodig is om nieuwe zaadjes te laten kiemen, groeien en rijpen vooraleer ze vruchten dragen en anderen kunnen voeden.

Geniet van korte natuurbelevingsmomenten en oefeningen tussen de paarden en leer dankzij de energie van de 4 seizoenen zorg te dragen voor jezelf.

Praktisch

WANNEER?  Zaterdag 1 juli ’23 van 10u tot 17u
WAAR?  Terrein Young Horses/Equi Mare. Toegang naast huisnummer 67a van de Oedelemsestraat in Oostkamp (nabij Brugge).
PRIJS?  € 170,00 incl. BTW
koffie, thee, versnaperingen en vegetarische picknick zijn inbegrepen

Inschrijven kan tot 20/06/23 via mail naar marianne.depestel@equimare.org
Maximum 8 deelnemers.

GOUDEN TIP: schrijf je in met een collega in en ontvang € 20,00 pp. korting op de deelnameprijs.

Ik schrijf me in

Marianne bracht mij bij mijn bestemming, waar ik al 30 jaar naar op zoek was. Ik ben haar daar heel dankbaar voor. Met frisse moed, veel vertrouwen en zin om mijn nieuwe pad te gaan bewandelen.

Hilde SelderslaghsBegeleider Natuurpunt, Natuurgids in opleiding

Je natuurlijkheid. Je eigen wijze en diepte van je stille kracht, zijn aspecten waar ik heel dankbaar voor ben.

Caroline GroeneveldMoonflow Coach

Marianne biedt een luisterend oor zonder te oordelen vanuit een neutrale houding en biedt feedback, tips en tricks vanuit de eigen jarenlange ervaring. Ze heeft heel wat te vertellen. Tegelijkertijd dringt ze je niets op, waardoor de begeleiding juist krachtig is.

Birgit Tavernierhippofeeling.be

Hallo,
ik ben Marianne en ik geloof in een wereld waarin alles en iedereen zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Een wereld waarin zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en zorg voor de aarde centraal staat.

Nu ik terug een stukje van mijn droom heb gerealiseerd, op een prachtige plek in Frankrijk woon, omringd door mijn paarden, de natuur en (dankzij covid) de tijd kon nemen om stil te staan bij welke richting ik professioneel nog uit wil, dan heb ik heel duidelijk gevoeld waar mijn hart van gaat openbloeien en waarin ik graag van betekenis wil zijn.

Elke dag opnieuw kiezen 1000-den zorg-en welzijnsprofessionals er voor om, soms tegen beter weten in, het beste uit zichzelf te halen en anderen verder op weg te helpen en zo een belangrijke tegenmacht te vormen voor het onevenwicht in onze samenleving. En ja, dit vraagt veel energie om elke dag met enthousiasme er helemaal te zijn voor anderen.

“Als je anderen wil helpen en een positieve impact wil hebben op de wereld rondom je heen, dan is de eerste stap bewust tijd maken voor jezelf.”

Met TIME 4 YOU wil ik zorg- en welzijnsprofessionals de ruimte bieden om tijd te nemen voor zichzelf, stil te staan bij wat belangrijk is voor hen en samen met hen, kansen creëren om steeds meer met vertrouwen te gaan doen, waar ze van  dromen. Hierin ligt volgens mij een sleutel tot een mooiere wereld waarin zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en zorg voor de aarde ten volle tot zijn recht kan komen.

Als coach en groepsfacilitator breng ik, naast mijn eigen ervaring in de sector, de spiegelende kracht van paarden in en laat ik je kennismaken met de dragende kracht van het natuurlijke ritme van de 4 seizoenen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Grijp je kans om tot rust te komen en stil te staan bij wat echt belangrijk is voor jou, zodat je weer voluit kan zorgen voor anderen.

TIME 4 YOU Herbronningsdag

ZATERDAG 1 juli ’23 van 10u tot 17u
Equi Mare terrein in Oostkamp (nabij brugge)

Prijs: € 170

Schrijf je in met een collega en ontvang 20 euro korting pp. op de deelnameprijs.

Wacht niet om in te schrijven, de plaatsen zijn beperkt!

max. 8 deelnemers

Ik doe mee