Skip to main content

In de afgelopen dagen tussen kerst en nieuwjaar en met de kortste dag van de winterzonnewende de tijd genomen om achterom te kijken naar 2018 en vooruit te kijken naar 2019. Vorig jaar rond deze periode was het nog een echte droom, een verlangen.

De afgelopen 2 jaar was bij ons de idee gerijpt om een hele ommekeer te maken. In plaats van de renovatiewerken van ons huis in Oostkamp te starten leek het ons wel heel mooi om een nieuw verhaal te gaan schrijven. Een verhaal die aansluit bij wie we beiden zijn en waarin we zorg willen dragen voor onze voeding, onze omgeving en de mensen die op één of andere manier bij Equi Mare terecht komen in hun groeiproces, op weg naar een meer authentiek leven.
Een plek die we samen kunnen beheren en voor de paarden een paradijs is voor wie ze wezenlijk zijn: sociale graasdieren die graag bewegen en voortdurend nieuwsgierig zijn naar hun omgeving.

En dit staat nu te gebeuren:
Vanaf 1 augustus 2019 wonen Peter en ik samen op
La Fontenelle, Centre d’Equi Nature Coaching & Woodturning

In de komende maanden wil ik dan graag een stukje delen van de verschillende stappen die we zullen zetten en de ups & downs die hiermee zullen gepaard gaan.

Morgen staat alvast een dagje van dozen inpakken op de agenda en nadenken over hoe we alles op de juiste manier mee kunnen nemen. Een hele uitdaging, wetende dat we ook hier nog heel wat spullen zullen nodig hebben. We blijven beiden nog tot deze zomer aan het werk, er staan nog 6 paardjes te wachten op de nodige zorg en blijft Equi Mare op maandag en zaterdag individuele coachingssessies aan bieden. Tegelijkertijd dient er nog een businessplan te worden geschreven en willen we nadenken over hoe we op een goede manier het aanbod van La Fontenelle zullen bekend maken. Vanaf september willen we met heel veel plezier de eerste gasten kunnen ontvangen voor de eerste workshops.

Komende woensdag wordt de compromis ondertekend rond de verkoop van ons huis hier en daarna vertrekken we voor enkele dagen naar onze nieuwe thuisplek. Een droom wordt werkelijkheid maar laat ons niet vergeten

“The Spirits are meeting us halfway”

Indiaanse wijsheid

Marianne biedt als coach de kans om bewust te leven volgens jouw eigen natuur. Je krijgt de kans om ​stil te staan bij: – wie je bent – wat jouw verlangen is Hoe je dit al doende kan bereiken: UITGEDAAGD DOOR PAARDEN – neem je jouw eigen positie in – voel je het vertrouwen in jezelf – breng je jezelf in beweging – ga je leven