Skip to main content

Allerheiligen, Halloween, Samhain …

Verschillende namen uit verschillende tradities.

Buiten voel ik de warmte van de laagstaande zon, ik zie verschillende warme kleuren tussen het groen bewegende bladeren, rondom mij waait een verfrissende wind, de paardenmanen en -staarten in de weide waaien heen en weer. Ja het is terug zover : de cirkel van het afgelopen jaar sluit zich. In mij voel ik steeds vaker het inkeren, mezelf opnieuw tot rust brengen, ademen … stilstaan met wat er is geweest.

Een verrijkend jaar, een jaar waarin wij als koppel een prachtige plek hebben gevonden :

LA FONTENELLE in Vigoux
aan de rand van het regionaal natuurpark
La Brenne ‘Le pays des milles étangs’ in Frankrijk

 

Een rustige streek in centraal Frankrijk waar zachtglooiende landschappen afgewisseld worden met duizende meren en majesteuse eiken, kastanjebomen en hagebeukbossen. Een regio met een ‘helende’ energie waar ik mij, samen met Peter helemaal voel ‘THUIS’-komen.

Net zoals Moeder Aarde zichzelf bedekt met een bladerlaag ter bescherming, is het ook voor ons tijd om dingen los te laten, een nieuwe humuslaag te vormen en alles binnenin klaar maken voor 21 november, de dag waarop we de authentieke akte zullen tekenen en de sleutel in ontvangst zullen nemen.

Marianne biedt als coach de kans om bewust te leven volgens jouw eigen natuur. Je krijgt de kans om ​stil te staan bij: – wie je bent – wat jouw verlangen is Hoe je dit al doende kan bereiken: UITGEDAAGD DOOR PAARDEN – neem je jouw eigen positie in – voel je het vertrouwen in jezelf – breng je jezelf in beweging – ga je leven