Skip to main content

Het is niet meer te ontkennen. Dag na dag veranderen de kleuren in het landschap rond La Fontenelle. De herfst heeft volop zijn intrede gedaan. Tijdens mijn dagelijkse wandeling laat ik mij verrassen door mooie composities in kleur en vorm en kom ik terug tot de vaststelling dat dit mijn favoriete seizoen is. Ik geniet van het buiten-zijn en kijk tegelijkertijd ook uit naar de eerste avonden dat ik bij het brandend vuur van de houtkachel geniet van het binnen-zijn. ​

DE HERFST

Bij uitstek de tijd waarin de volheid van het afgelopen jaar in jezelf kan rijpen. De avonden worden langer en bieden de kans om meer te lezen, te schrijven en op die manier meer naar binnen te keren, terug dichter bij jezelf.

Wat heb jij in de afgelopen maanden verworven en welke lessen kun je daar uit trekken? Wat heb jij nodig om al dan niet beter voor jezelf te zorgen? Wat mag je loslaten en wat bewaar je als een kostbare schat om je te voeden op jouw levenspad?

Eén van mijn kostbaarste schatten die ik niet alleen ga bewaren maar heel graag met je wil delen is de ongelooflijke rijkdom die ik ontvang door mijn dag- en leefritme af te stemmen op de natuur. Het brengt mij rust omdat ik leer aanvaarden dat alles net zoals in de natuur zich op het juiste moment ontvouwt, tot groei komt of juist kan worden losgelaten.

Ik maak mij nu veel minder druk in de dingen die ‘moeten’ gebeuren. Net zoals paddenstoelen niet in de lente hun kopje boven de grond steken of krokussen in de herfst. Alles heeft zijn eigen tijd.

MIJN OOGST

In het afgelopen jaar heb ik de kans gekregen om als co-begeleider met Ann Sterckx mee te draaien in de 1ste editie van de EcoTuner® opleiding van Earthwise Education. Als EcoTuner® faciliteert je de ontmoeting met de natuur door aangename en speelse activiteiten die ook ruimte biedt voor diepgaande reflectie en introspectie.

Dit voelde voor mij als een echt ‘thuis’ komen. Een visie en een methodiek waartegen ik voluit JA zeg en graag uitdraag in mijn aanbod door dit te combineren met een andere stuk van mijn wezenlijke zijn: ‘Het werken met paarden als spiegels voor de leermeester in jezelf.’

In een EcoTuner® sessie met assistentie van paarden help ik je her-inneren dat in ieder van ons een natuurlijke weten aanwezig is die je helpt om voluit in je eigen kracht te gaan staan.

Wil je hiermee kennismaken of ben je op zoek naar een uurtje ME-TIME in de buitenlucht dan kan je bij mij terecht voor een TIME 4 YOU coaching sessie.

Op deze manier kan ik je helpen om meer helderheid te krijgen in wat voor jou belangrijk is of kan ik misschien wel dat extra duwtje geven om juist datgene los te laten wat te veel energie van je vraagt.

Tot dan!

 

Marianne biedt als coach de kans om bewust te leven volgens jouw eigen natuur. Je krijgt de kans om ​stil te staan bij: – wie je bent – wat jouw verlangen is Hoe je dit al doende kan bereiken: UITGEDAAGD DOOR PAARDEN – neem je jouw eigen positie in – voel je het vertrouwen in jezelf – breng je jezelf in beweging – ga je leven