Skip to main content

Droomde jij als kind ervan om ‘later als ik groot ben’ mensen te helpen? En heb jij stap voor stap deze droom waar gemaakt. En ben je vandaag nog steeds gelukkig met hoe je deze droom hebt waargemaakt?
Of ziet deze er toch net anders uit dan dat je gedacht had?

Misschien ben je net te vaak bezig met WAT je moet doen?

Je koos de juiste opleiding, je ging aan de slag bij de juiste organisatie om de nodige ervaring op te doen en al doende te leren, je volgde nog een bijkomende vorming, je startte in bijberoep om op jouw manier nog meer mensen te kunnen helpen en je liet je regelmatig zien op de juiste plaatsen om je netwerk uit te breiden.

En als het eventjes dan toch niet zo ging zoals het volgens jou zou moeten gaan, dan is je eerste opwelling meestal niet, het plan die je jezelf vooropgesteld had om je droom waar te maken, opnieuw te overwegen.

Nee, je gaat nog een tandje bijzetten en er meer tijd insteken, nog een extra vorming volgen. Immers, je geeft niet op. En trouwens, e ziet je collega’s rondom je heen, hetzelfde doen, dus ja, waarom zou het voor jou niet zo werken? Je gaat je als het ware steeds verder vastbijten in WAT moet gebeuren, terwijl de vraag misschien moet gesteld worden:

WIE moet ik zijn om andere mensen te helpen?

Want, als je eerlijk bent tegenover jezelf, is dit niet waarom je oorspronkelijk gestart bent. Je wilde van mens tot mens, het verschil maken en zo de wereld een beetje eerlijker, zorgzamer en mooier maken. En hierbij kan het helpen om regelmatig eens stil te staan bij WIE jij wilt zijn als mens en wat voor jou zinvol werk is.

Alleen …

Het is helemaal niet zo vanzelfsprekend om hiervoor de tijd te nemen.
Er is altijd wel iets of iemand waar jij met heel veel plezier tijd aan geeft en ja, je slaagt er echt wel in om bij een kopje koffie of thee, eventjes te ontspannen of ’s avonds bij een lekker glas wijn of mojito wat bij te praten met je partner of vriendin.

Maar wanneer heb jij nog eens echt tijd gemaakt om terug in contact te komen met de dromen die je had, toen je besliste om te doen wat je nu doet?
Hoe lang is het geleden dat je bij jezelf kon zeggen: JA! Dit is waarvoor ik het doe en JA! Daardoor weet ik dat ik van betekenis ben. En hoe lang is het geleden dat je bij jezelf voelde: Het is mij allemaal te veel, ik heb nood aan tijd voor mezelf.

Wellicht vaker dan dat je zou willen.

Om daarin verandering te brengen, is het nodig bewust tijd te nemen
en dan kan een TIME 4 YOU-coaching sessie hierin een eerste stap zijn,
je een nieuwe invalshoek bieden en helpen om het vanuit een ander perspectief te gaan zien zodat je terug met enthousiasme verder kan.

Tijdens een éénmalige sessie luister ik naar je verhaal en spreken we af wat in het moment belangrijk is om meer inzicht rond te verwerven en ga je hiermee aan de slag in een coaching sessie met paarden. Na de sessie ga je met een ontspannen gevoel terug naar huis en enkele tips die je helpen om nog meer te groeien als mens, maar ook als zorg- en welzijnsprofessional want dit gaat hand in hand.

I shall, forever
Be chasing my dreams
In the mists
Of my memories

A little poem written by Athey Thompson
(bron: Tales of the old Faeries)

Marianne biedt als coach de kans om bewust te leven volgens jouw eigen natuur. Je krijgt de kans om ​stil te staan bij: – wie je bent – wat jouw verlangen is Hoe je dit al doende kan bereiken: UITGEDAAGD DOOR PAARDEN – neem je jouw eigen positie in – voel je het vertrouwen in jezelf – breng je jezelf in beweging – ga je leven