Skip to main content

Loslaten van iets dat wezenlijk deel uit maakt van wie je bent, is niet makkelijk.
Ook al weet je maar al te goed dat de tijd van afscheid nemen ‘juist’ is.

Op zaterdag 12 augustus ’23 is mijn grote merrie ‘Quiana van ’t Pieronzehof’ bij mij op de weide in La Fontenelle overleden. Na 30 jaar zachte kracht, was het leven in haar lijf ‘op’, het was tijd om los te laten.

Hiermee overleed de laatste van mijn 3 trouwe dames. Samen met haar halfzus ‘Rani van ’t Pieronzehof’ en de leading lady ‘Nadrine van ’t Pieronzehof’ stonden ze 33 jaar aan mijn zijde.

En hierdoor is een stukje van wie ik ben; de Marianne die verweven was met haar 3 merries, er niet meer en zal ook nooit meer in dezelfde vorm terugkomen. Ik gun mezelf de tijd om het verdriet, het gemis toe te staan en tegelijkertijd ook de vele mooie momenten te koesteren. Hoe zij door wie ze samen waren, mij hebben gegidst op de weg om ‘mensen heel te maken door de kracht van paarden’. Een mooie reis, waarop ik met dankbaarheid terugkijk, maar waarvan ik weet deze reis is nog niet ten einde.

Integendeel …

‘Zachte Kracht’ zijn de woorden die mij voortdurend hebben vergezeld bij het afscheid van haar in de weide. Twee woorden die mij sindsdien niet meer hebben losgelaten en zich langzaamaan hebben verweven in het beeld van hoe zij nu deel uitmaakt van wie ik ben.

Twee woorden waarvan ik nu besef dat ze samen een belangrijk sleutel vormen in de manier waarop ik een verschil maak met ‘TIME 4 YOU’ – ‘Herbronnen voor zorg- en welzijnswerkers’.

Door hierin het aloude natuurlijk weten, de wijsheid van paarden en leven vanuit het hart samen te brengen vanuit mijn eigen ervaring, wil ik met ‘Zachte Kracht’ verandering brengen in een sector die meer dan ooit nodig is.

Voel je dat dit resoneert met jou en ben je op zoek naar een manier om dit te integreren in het mooie werk dat je doet?

Dan heb ik een cadeautje voor jou.

Op vrijdag 1 september ’23 organiseer ik voor het eerst de ‘TIME 4 YOU Mini-Retreat’ en bied dit gratis aan.

Na deze herbronningsnamiddag ga je:

  • Meer connectie voelen met jezelf door aandacht te geven aan de natuur rondom je heen.
  • Meer lichamelijk bewustzijn ervaren door de uitnodiging van paarden om in het moment aanwezig te zijn.
  • Meer inzicht krijgen in hoe de jaarlijkse cyclus van de seizoenen je helpt om beter zorg te dragen voor jezelf.

Ik kijk er naar uit om je daar te ontmoeten.

Marianne biedt als coach de kans om bewust te leven volgens jouw eigen natuur. Je krijgt de kans om ​stil te staan bij: – wie je bent – wat jouw verlangen is Hoe je dit al doende kan bereiken: UITGEDAAGD DOOR PAARDEN – neem je jouw eigen positie in – voel je het vertrouwen in jezelf – breng je jezelf in beweging – ga je leven