Skip to main content

Gun jezelf een namiddag rust en
tot jezelf komen tijdens de

 

Gratis TIME 4 YOU
Mini Retreat

Vrijdag 21 juni ’24
in Moerbrugge (nabij Brugge)
van 14 uur tot 17 uur

Deze mini-retreat helpt je om eventjes op de pauzeknop te drukken en laat je ervaren wat kan ontstaan als je tijd neemt voor jezelf.

  • Verbinding met jezelf 
    Leer je hoe je uit de drukte van je hoofd kan zakken in het subtiele waarnemen van het lichaam door natuuroefeningen.
  • Kracht van interactie
    Ervaar in contact met paarden  hoe je in interactie kan gaan vanuit jezelf, zonder jezelf te verliezen. Ontdek de wederzijdse grenzen en hoe dit kansen biedt tot authentiek ontmoeten.
  • Omarm de seizoenen
    Ontdek de eeuwenoude stroom van de ons omringende natuurlijke cycli van de seizoenen en de maan en hoe dit een bedding biedt om goed zorg te dragen voor jezelf.
Ja, dat wil ik

Hallo, ik ben Marianne. Ik geloof in een wereld waarin alles en iedereen zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Een wereld waarin zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en zorg voor de aarde centraal staat.

Elke dag opnieuw kiezen 1000-den zorg- en welzijnsprofessionals er voor om, soms tegen beter weten in, het beste uit zichzelf te halen en anderen verder op weg te helpen en zo een belangrijke tegenmacht te vormen voor het onevenwicht in onze samenleving. En ja, het vraagt veel energie om elke dag met enthousiasme er helemaal te zijn voor anderen.

Met TIME 4 YOU wil ik zorg- en welzijnsprofessionals de ruimte bieden om tijd te nemen voor zichzelf, stil te staan bij wat belangrijk is voor hen en al doende kansen creëren om met meer (zelf)vertrouwen datgene te doen waarin ze het verschil kunnen maken.

Als coach en groepsfacilitator breng ik, naast mijn eigen ervaring in de sector, de spiegelende kracht van paarden in en laat ik je kennismaken met de dragende kracht van het natuurlijke ritme van de 4 seizoenen.

Praktisch

 

WANNEER?
Vrijdag 21 juni ’24 van 14u. tot 17u.

WAAR?
Terrein Young Horses/Equi Mare. Toegang naast huisnummer 67a van de Oedelemsestraat in Oostkamp (nabij Brugge).

PRIJS? 
Deze waardevolle namiddag is nu uitzonderlijk GRATIS.
Wel even inschrijven hieronder.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Mail me gerust op info@equimare.org

Tot dan!

Marianne Depestel

“Ik vond dankzij jou een nieuw ijkpunt in het contact met de natuur. Het bracht mij het inzicht dat we in ons leven cycli mogen toelaten en volgen. Het gaf mij de moed om professionele knopen door te hakken en een nieuwe start te maken.”

GrietKrachtaardig — Praktijk voor psychotherapie