Skip to main content

Aanbod op maat voor groepen

 

Aandacht voor de persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen van teamleden is een doorslaggevende motivator in werksituaties. Wil je de vrijwilligers van een vereniging belonen?  Of aan een andere groep in jouw leven het signaal geven dat je met elk lid ervan begaan bent? Ook dan is een groepsbeleving onder de vleugels van Equi Mare een onvergetelijke ervaring. Een ervaring die samenwerkingen een injectie geeft en elk individu sterkt in zijn eigenwaarde. Op een rustige manier verleggen groepen hier grenzen, met blijvende impact op hun welbevinden en prestaties.

Teambuilding, bijscholing of workshops

We werken een aanbod op maat uit, waarin zowel natuur- als paardencoaching een plaats kan krijgen. In overleg gaan we op zoek naar de beste locatie.

In de afgelopen tien jaar heeft Marianne honderden groepen begeleid. Daarbij gaat ze altijd op zoek naar een gemeenschappelijk project waarin de verschillende actoren (beleidsstructuren, werknemers, klanten, patiënten) zich kunnen herkennen.

Voorstel aanvragen

Honderden groepen heb ik begeleid en elke ervaring is nieuw en verrijkend. Elke groep heeft zijn eigen dynamiek en gaat naar huis met andere toepassingsvelden in gedachten.

Breng de spirit van Equi Mare in jouw groep Maak kennis met Marianne

Ontdek wat Equi Mare kan doen voor jouw groep/team